Dron isporučio Malkomu nagradu za igrača meseca

Autor:

Sport

13.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus uspeo je da parališe mnoge zemlje, pa i Rusiju, i naterao njene građane da ostanu u kućama. Ipak, to nije sprečilo fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga da na nesvakidašnji način obraduje igrača Malkoma Filipea Silvu de Oliveiru (23) i dronom mu uruči nagradu za igrača meseca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Malkom

Naime, popularni Brazilac je osvojio 30 odsto glasova navijača za najboljeg igrača u martu. Zbog pandemije i izolacije nagradu nije mogao da primi kao u normalnim uslovima, pa su se kreativni ljudi iz kluba dosetili da bi dronom mogli dostaviti trofej u njegov stan i na taj način ga obradovati.

Ceo događaj je snimljen i video je objavljen na Tviteru, a sve je počelo tako što je bivši igrač Barselone dobio poruku da otvori prozor. Zatim je dron doleteo do njegovog prozora i polako ušao u dnevni boravak, čije je zujanje uplašilo njegovu mačku, koja je odmah pobegla. Malo je reći da je Zenitov igrač bio oduševljen ovim potezom, pa je odmah pozirao sa trofejom na kom je kopačka.

- Ovo je fenomenalno. Želim da zahvalim svim navijačima Zenita. Hvala što ste glasali za mene, veoma sam srećan zbog toga. Ostanite kod kuće, to je veoma važno - rekao je Malkom.

Fudbal je u Rusiji obustavljen do 31. maja, nakon čega će Brazilac verovatno imati novu šansu da u vitrine donese još neki trofej za najboljeg igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading