Inicijativa "Grobara": Miši Tumbasu podići bistu pored stadiona!

Autor:

Sport

13.04.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekla nedelja bila je posebno teška za navijače Partizana. Crno-belu porodicu napustili su bivši igrač i proslavljeni srpski trener Radomir Antić, predsednik teniskog kluba Dušan Grujić, nekadašnji fudbalski as Ranko Borozan, ali i legendarni navijač Miroslav Gajić, poznatiji kao Miša Tumbas.

RepublikaFoto: Starsport
Miša Tumbas

Čuveni simpatizer crno-belih bio je toliko obožavan da su poštovanje iskazali i navijači rivalskih klubova. Odmah pošto je sahranjen proteklog petka, pokrenuto je nekoliko sjajnih inicijativa od navijača Partizana u cilju večne zahvalnosti čoveku kome je stadion u Humskoj bio kuća u bukvalnom smislu te reči.

Prvi predlog upućen preko društvenih mreža glasio je da se na sezonskim kartama naredne godine odštampa lik legendarnog navijača koji je u stopu pratio svaku crno-belu sportsku sekciju. Zanimljiva je bila i ideja da se na istočnoj tribini Partizanovog stadiona postavi ploča posvećena Miši jer je skoro sve utakmice voljenog kluba pratio s tog mesta.

A zatim je usledio i predlog da se legendarnom Miši Baksuzu, kako su ga neki zvali, podigne bronzana bista pored stadiona, po ugledu na mnoge evropske klubove koji su na taj način zahvaljivali svojim jedinstvenim i najvernijim navijačima.

Odlaskom Tumbasa nesumnjivo je nastala velika praznina u srcima navijača Partizana, ali sećanje na njega nikada neće izbledeti jer verni "Grobari" to sigurno neće dozvoliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading