Emeri optužio "vešticu" za otkaz i neuspeh sa Arsenalom!

Autor:

Sport

12.04.2020

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski trener Unai Emeri "zna" krivca za neuspeh i otkaz u Arsenalu, a to je njegova bivša devojka, koju je nazvao "belom vešticom".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Unai Emeri

Tako bar tvrdi Saša Rajt, njegova nekadašnja partnerka, koja se otvorila u priči za engleske tabloide.

Emeri je bio na čelu "tobdžija" 18 meseci, ali je u novembru dobio otkaz, a ekipu je preuzeo Mikel Arteta.

Rajtova ima 35 godina, 13 manje od Emerija. Ona je rekla da su njih dvoje raskinuli u septembru, ali da su se ponovo sreli u decembru, nakon što je dobio otkaz.


- Tada me je okrivio za otkaz. Rekao mi je da sam bela veštica i da sam mu donela lošu sreću. Rekao mi je da je počeo da gubi čim smo raskinuli, jer je bio toliko stresiran da nije bio mentalno prisutan kada smo raskinuli- rekla je Rajtova za nedeljnik San.

Ona je kazala da su njih dvoje imali različite ideje i poglede na život i vezu.

- Verovala sam Unaiju i mislim da je on mislio da ćemo se jednog dana venčati i imati decu. On je pravi gospodin i pravi porodični čovek, ali ja sam na kraju shvatila da nije spreman za ozbiljnu vezu- rekla je Rajtova.

Emerijeva bivša je otkrila i do koje mere je nekadašnji trener Sevilje i Pari Sen Žermena bio opsednut fudbalom.

- Viđali smo se posle skoro svake utakmice, bio je vidno opterećen ako mu tim ne bi igrao dobro. Stalno je gledao fudbal, stalno je proveravao rezultate. Čak bi ležao u krevetu i na laptopu gledao jednu, a na tabletu drugu utakmicu. To bi radio i ujutru i uveče pred spavanje. To pomalo nervira, ali to je njegova rutina i to sam prihvatila- rekla je Saša Rajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading