Milojević: FRIMPONG IMAO POTRES MOZGA!

Autor:

Sport

11.10.2017

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je igračima pobedu nad Dinamom iz Vranja u Kupu Srbije od 5:0, ali je u prvom planu bila teška povreda defanzivca Abrahama Frimponga.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević je zabrinut zbog povrede Frimponga

- Mislim da smo zasluženo pobedili u ovoj utakmici. Igrači koji su igrali nešto manje do sada su dobili priliku i iskoristili su je. Igrači su pokazali odličan odnos prema igri i veliku profesionalnost koja me raduje, Luka Adžić je postigao tri gola, Pešić je osim gola imao i dve asistencije koje su u mojim očima iste kao golovi. Nema egoizma, i ja sam Pešiću čestitao posle utakmice. Već se okrećemo utakmici protiv Mačve - rekao je Milojević.

Zvezda nije imala sreće ni na ovoj utakmici kada su povrede u pitanju.

- Nezvanično, Frimpong je imao potres mozga, a Rikardinjo je zaradio distorziju zgloba. Više informacija imaćemo nakon detaljnijih lekarskih pregleda - istakao je trener Crvene zvezde.

Trener Dinama Dragan Antić priznao je, naravno zasluženu pobedu Zvezde, ali je imao nekoliko zamerki.

- Vidi se velika razlika u kvalitetu, ali primili smo naivne golove. Primili smo iz naših greški golove u 44. i 45. minutu. Nervirala me poneka sudijska odluka, recimo imamo čist penal, pa onda u kontri 5:0. Ali, sve čestitke Zvezdi, zasluženo su pobedili i ubedljivo su najbolja ekipa u ligi. Volim Zvezdu i želim joj da ostane u Evropi - rekao je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading