Vezista Ajntrahta obelodanio kada će početi Bundesliga!

Autor:

Sport

11.04.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Ajntrahta Želson Fernandeš rekao je da je srećan što se vratio treninzima, kao i da veruje da će se sezona u Bundesligi nastaviti za nešto više od mesec dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Ajntrahta

Pandemija koronavirusa zaustavila je fudbal u skoro celoj Evropi, a nemački timovi su prvi počeli da treniraju posle pauze, uz određena ograničenja.

Bundesliga je suspendovana 13. marta, a jedino je izvesno da se neće nastaviti pre 30. aprila.

- Kad se vratimo, biće to pred praznim tribinama. Mislim da će to biti krajem maja. Nemoguće je razmišljati da ćemo u junu, julu, avgustu igrati pred 50.000 ljudi. To bi bilo pogrešno - rekao je Fernandeš.


Švajcarski fudbaler je istakao da su trojica ili četvorica igrača tima iz Frankfurta bila pozitivna na koronavirusa i da su svi morali u samoizolaciju na po 14 dana. Igrači Ajntrajhta trenutno treniraju u grupama od trojice ili četvorice, bez kontakta, pa rade samo na pasovima i šutevima. Samo po trojici igrača je dozvoljeno da budu u jednoj svlačionici, a takođe ne smeju da koriste teretanu.

- Lepo je ponovo biti na terenu, ali moramo da budemo pažljivi, da peremo ruke i sve što ide uz to, ali osećamo sreću. To je jedini način na koji možemo da nastavimo da radimo svoj posao. Dok sam sam trenirao vozio sam sobni bicikl i nisam mnogo izgubio na formi. Sada treniramo, ali nije isto kao kada igramo utakmice - naglasio je Fernandeš.

Fernandeš je takođe istakao da će igračima biti potrebne tri ili četiri nedelje da se spreme za nastavak sezone ili će biti viđen veliki broj povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading