Evropski velikan zagrizao za Sergeja!

Autor:

Sport

11.04.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako piše italijanski sajt Kalčomerkato, Juventus će predstojećeg leta probati da dovede Sergeja Milinković-Savića. Želja "stare dame" da kupi srpskog fudbalera će biti još veća ukoliko Pol Pogba ne dođe u Torino.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vreme je za odlazak iz "večnog grada"

Sergej Milinković-Savić je kako piše Kalčomerkato svih ovih godina bio na radaru Juventusa. Pre dve godine je Juve bio baš zagrizao za bivšeg igrača Vojvodine, ali je na kraju Lacio tražio previše.

Sergej je navodno sada drugo ime na listi prioriteta kada se radi o pojačavanju sredine terena posle Pola Pogbe, a Juve još želi Sandra Tonalija i Gaetana Kastrovilija.

Ukoliko Pogba ne dođe ponovo u Juve, "bjankoneri" će probati da dovedu Sergeja, "ali će to verovatno hteti da sprovedu u delo po principu trampe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Naime predstojeći prelazni rok bi mogao da bude rok "trejdova", kako bi se to reklo u američkim sportskim rečnikom, zbog recesije koja se očekuje na fudbalskom tržištu zbog pandemije virusa korona.

Sa druge strane pitanje je koliko će se to svideti predsedniku Lacija Lotitu i sportskom direktoru Igliju Tareu koji su ranije zahtevali velike sume novca.

RepublikaFoto: twitter.com/Mario Vera M.
Komplikovan za saradnju... Klaudio Lotito

Oni ne žele da popuste i da spuste cenu Sergeju, a veliko je pitanje da li će biti zainteresovani za trampu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading