Eibar traži basnoslovnu sumu za Srbina: Atletiko Madrid na potezu!

Autor:

Sport

11.04.2020

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletiko Madrid traži drugog golmana, koji će zameniti Antonija Adana u narednoj sezoni, a kao što je poznato prva meta mu je Marko Dmitrović. Ali, "jorgandžije" će morati da se finansijski "otvore", s obzirom da u svojim redovima žele jednog od najboljih čuvara mreže u Primeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Dmitrović

Prema pisanju španskih medija, Eibar za prvog golmana reprezentacije Srbije traži 12.000.000 evra. Dmitrović je na leto 2017. godine plaćen Alkorkonu svega 1.000.000 evra. Tada ne da nije bio prvi golman Eibara, nego treći, ali je iznenada dobio šansu, usled povreda konkurencije, i više niko drugi nije mogao među stative. Prodajna cena mu je za tri godine uvećana 12 puta.

Madriđani očigledno insistiraju na srpskom čuvaru mreže, a ukoliko ne budu uspeli u ovom poslu, okrenuće se drugim opcijama. Kako je pisao Mundo Deportivo pre nekoliko dana tu je i Olimpijakosov golman Žoze Sa, koji se dokazao u Grčkoj ove sezone i mogao bi da potraži skok u karijeri, kao i Rui Silva iz Granade.  Ipak, Dmitrović je prva opcija.

Odlični čuvar mreže je ponikao je u Crvenoj zvezdi, gde je prošao kompletan omladinski pogon, ali nije dobio pravu šansu u seniorskom timu. Potom je otišao u Ujpešt, pa Čarlton, Alkorkon i konačno Eibar, gde mu se sve otvorilo i gde je u potpunosti sazreo kao golman. Sada je došao trenutak da sve to naplati velikim transferom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading