Porto kreće po Račića, a i u Zvezdi trljaju ruke

Autor:

Sport

10.04.2020

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se stanje sa pandemijom virusa korona bude smirila - Porto kreće po Uroša Račića!

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Račić

Priča koja je prvo bila u domenu spekulacije, značajno se razvila u poslednjih nekoliko dana. Od interesovanja Porta, uz konkurenciju dva najveća protivnika Benfike i Sportinga, preko potvrdnih izjava Uga Vijeire, koji je sa Račićem delio svlačionicu u Crvenoj zvezdi, velikan sa stadiona Dragao sada je rešen da napravi konkretan potez i krene po potpis mladog srpskog veziste. Cilj je da pošalje najkonkretniju ponudu i bude korak ispred najvećih sportskih rivala. 

Račić je pažnju portugalskih skauta privukao dobrim igrama u Famalikau, gde je brzo pokazao da se i koliko navikao na prilike u tamošnjoj fudbalskoj ligi. U Portu su videli njegove igre u Famalikau kao dobru odskočnu dasku i pripremu za transfer na mnogo veću scenu, pošto Zmajevi redovno igraju i Ligu šampiona, a i uvek su konkurenti za titulu. 

Dete Crvene zvezde mnogi porede sa Sergejem Milinković Savićem, a poznato je koliko Porto voli da uloži novac u kvalitetne, mlade strance i od njih napravi gotov proizvod za najveće klubove Evrope uz odličan profit. Valensija izgleda ne vidi Račića u budućim planovima, tako da bi i Slepi miševi mogli dobro da prođu. Klub sa Mestalje je za Račića izdvojio 2.200.000 evra, s tim da sada ima otkupnu klauzulu u vrednost od 100.000.000 evra. Od Uga Vijeire je nedavno dobio velike pohvale i izgleda da su one urodile plodom.

Ovom transferu mogli bi da se obraduju i u Crvenoj zvezdi, pošto im od Račićeve sledeće prodaje stiže još 20 odsto od obeštećenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading