Nojer zbog ljubomore odlazi iz Bajerna? Evo koliku platu traži da bi ostao

Autor:

Sport

10.04.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manuel Nojer u ozbiljnoj je svađi sa vrhom Bajerna nakon što pregovori oko novog ugovora nisu otišli u smeru u kojem su igrač i njegov agent očekivali da će otići.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manuel Nojer

Tomas Krot, čovek koji zastupa jednog od najboljih golmana u istoriji fudbala, bio je pre tri nedelje u klubu na pregovorima i sastao se sa Oliverom Kanom i Hasanom Salihamidžićem. Bild navodi da je Krot napustio sastanak nakon samo nekoliko minuta. 

Nojeru 2021. ističe ugovor, a ovaj događaj naznačio je da se bliži njegov odlazak iz kluba. Sada je još korak bliže odlasku nakon što se saznala visina plate koju traži od Bavaraca. 

Najpre se spekulisalo da pregovore koči to što Nojer insistira na dugoročnom ugovoru, iako ima 34 godine, ali u međuvremenu je Bild objavio nove uslove koje je golman postavio pred čelnike Bajerna. 

Bild tvrdi da se radi o iznosu od 20 miliona evra, što je za pet miliona više od njegove dosadašnje godišnje plate.

 - Razlog za takav zahtev leži u nagađanjima o platama njegovih saigrača. Navodno Kutinjo i Levandovski imaju više od 20 miliona evra - navodi Bild i konstatuje da je Nojer ljubomoran. 

Ne prihvati li ponudu Bajerna, klub će ga prodati da bi zaradio na njemu dok ne postane slobodan igrač, a navodno je Čelzi pokazao veliki interes.

Ponašanje Nojera ranije je kritikovao i slavni Lotar Mateus.

 - U ovim teškim trenucima Nojer ne sme da zaboravi šta je sve Bajern napravio za njega. Mora da bude zahvalan klubu jer uvažavanje ne može da bude jednosmerno - rekao je nekada najbolji igrač sveta i dodao kako je Bajern nedavno zaratio sa nemačkim savezom oko pozicije Nojera u reprezentaciji.

 - Ne sećam se da li je bilo kom igraču Bajern ukazao toliku količinu poštovanja, a on tvrdoglavo insistira na dugoročnom ugovoru - zaključila je legenda Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading