Najtraženiji tinejdžer otkrio šta zahteva od novog kluba

Autor:

Sport

09.04.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Borusije Dortmund i nekadašnja transfer meta Mančester junajteda, Erling Holand, otkrio je šta traži u klubu prilikom odmeravanja svojih poteza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

Mančester Junajted je povukao ugovor o potpisivanju napadača u januaru, pošto je odbio da agentu Minu Raioli i ocu Alfu Ingeu da značajan deo njegove buduće transfer vrednosti.

Norvežanin je nakon toga postigao 12 golova na 11 utakmica, dodavši i 28 golova upisanih u Red Bul Salzburgu u prvoj polovini sezone. Treba napomenuti da su zbog situacije sa korona virusom drastično pale cene fudbalera na tržištu.

Sada je ovaj 19-godišnjak dao fascinantan uvid u ono što mu prolazi kroz glavu o tome šta traži od kluba prilikom izbora istakavši da bivšeg trenera Norveške Tora Ole Skuleruda kao glavnu polugu.

- To je ono što Tor Ole kaže da je za mene tajming sve - rekao je Holand za Jurosport i dodao:

- Imate vremena da vidite koliko ste dobri, koliko je dobar klub, kakvi su ljudi tamo, kako se brinu za vas, kako vam pomažu da se razvijate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ima puno faktora i sećam se da smo kada smo razgovarali o Salzburgu i različitim klubovima vrlo rano shvatili da je Salzburg najbolja opcija.

- I oduvek sam mislio da "ne mogu preceniti sebe. To mi je oduvek bilo važno, rekavši "da, dobar sam, ali ima dosta dobrih igrača, tako da mi je to uvek bilo veoma važno, da ne mislim da sam bolji nego što zapravo jesam .

Dortmund je završio potpisivanje Holanda u iznosu od 18 miliona funti u decembru, pristajući da tinejdžera plaća 150.000 evra nedeljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading