Otkriveno: Evo sa kog računa je plaćena kaucija za Ronaldinja!

Autor:

Sport

09.04.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendari Brazilac Ronaldinjo i njegov brat su juče izašli na slobodu. Mnogi su se zapitali kako to da Ronaldinjo odjednom ima novca kada je bankrotirao, duguje novac Brazilu i u jednom momentu imao šest evra na računu... Odjednom ima da plati 1.6 miliona evra. Kako?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldinjo

Argentinski TNT je objavio da Ronaldinjo nema novca, sve mu je zaplenjeno, ali oni sumnjaju da je sklonio negde sredstva, jer je pre nekoliko meseci u strahu od zaplene ispraznio sve račune.

Međutim, pitanje je da li je Ronaldinjo povukao taj skriveni novac, ako ga ima, ili je neko drugi uplatio, a TNT je objavio, pozivajući se na izvore iz Paragvaja, da je novac uplaćen sa računa u Barseloni.

Odmah su krenule pretpostavke ko bi to mogao biti i ozbiljno se "sumnja" na bivšeg saigrača Lea Mesija, ili možda na sam klub iz Barselone. Ništa to ne bi bilo čudno s obzirom na to da je Ronaldinjo igrao pet godina u katalonskom gigantu, a da su Mesi i on bili saigrači u prvom timu od 2006. do 2008.


Ako Ronaldinjo pobegne, taj novac za kauciju pripada državi Paragvaj, ali Brazilac nema nameru da beži već čeka suđenje u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u Asunsionu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading