Đukić nakon Rtnja: OVAKVI MEČEVI SU VAŽNI ZA SRPSKI FUDBAL!

Autor:

Sport

11.10.2017

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je sa pola snage pobedio ekipu Rtnja u Kupu Srbije, a trener crno-belih Miroslav Đukić je bio zadovoljan što su njegovi igrači gostovali u Istočnoj Srbiji, kako bi gledaoci mogli da uživaju u pravom fudbalskom spektaklu.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Đukićevi puleni lako izašli na kraj protiv Rtnja

Đukić je izjavio posle susreta protiv Rtnja da je ova pobeda važna za samopouzdanje, ali i kako bi se fudbal popularizovao i u ovom delu Srbije.

- Ova pobeda je bitna za samopouzdanje, za ekipu. Ambijent je bio prelep, prelepo je i popodne za fudbal, bio je ovo fudbalski spektakl, svi smo uživali - istakao je Đukić posle meča.

Trener domaćina Hakija Rovčanin je izjavio da nema razloga za nezadovoljstvo, jer je njegov tim uložio i poslednji atom snage protiv Partizana.

- Čestitamo Partizanu, želimo mu sreću. Igrači FK Rtnja su dali sve od sebe, igrali su koliko su mogli. Ovo je naš domet na ovoj utakmici - kratko je izjavio Rovčanin posle meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading