(FOTO) Poslednji pozdrav velikanu Radomiru Antiću!

Autor:

Sport

08.04.2020

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak Radomira Antića potresao je čitavu fudbalsku javnost u Srbiji i Evropi. Bio je neverovatan stručnjak, ali i još veći čovek i zato je njegova smrt potresla čitavu Srbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

I u srpskim novinama ima mnogo čitulja u kojima se prijatelji i porodica opraštaju od njega.

U Večernjim novostima su dve strane posvećene samo bivšem selektoru. FK Partizan je dao najveću čitulju, preko čitave strane, koja je ujedno i najemotivnija, jer je slikovito opisano koliko je veliki bio Radomir Antić.

Foto: Večernje novosti
Poslednji pozdrav od FK Partizan

- Obavijeni smo tugom. Napustio nas je veliki, beskrajno odani partizanovac, pripadnik fudbalskog Olimpa, strastveni fudbalski erudita, rodoljub, čovekoljubac. Tvoj osmeh i stvaralačka energija su neugasivi. Bićeš vazda s nama. Počivaj u miru - piše u poruci FK Partizan.

Od Antića se oprostila i porodica, koja je saopštila da će njegov ispraćaj na večni počinak u Srbiji biti upriličen kada se za to steknu uslovi, jer je to nemoguće zbog epidemije korona virusa u svetu.

Foto: Večernje novosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading