Kavani šokirao sve izborom novog kluba!

Autor:

Sport

07.04.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edinson Kavani će ovog leta napustiti Pariz i ekipu šampiona Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edinson Kavani

Za usluge iskusnog golgetera zainteresovani su najbolji evropski klubovi, a govorilo se da su njegovom “autogramu“ najbliži Atletiko iz Madrida i Mančester Junajted. Ipak, od toga neće biti ništa, pošto će napadač promeniti kontinent, tačnije vratiće se u Urugvaj.

Tako bar tvrdi Kristijan Rodrigez, kapiten čuvenog Penjerola iz Montevidea, koji je uveren da će uskoro deliti svlačionicu sa Kavanijem.

– Mogu slobodno da kažem i obradujem naše navijače, Kavani stiže u Penjerol, rekao je Rodrigez.

Inače, postojala je mogućnost da El Matador ode u Napoli, tim za koji je igrao tri sezone, od 2010. do 2013. godine i postigao više od sto golova. Ipak, odlučio se za povratak u domovinu i dres jednog od velikana u Urugvaju, tim Penjerola. Kavani je na Stari kontinent stigao 2007 godine iz Danubija, a prvi tim u Evropi bio mu je Palermo.

Dres PSŽ-a je nosio sedam godina, postigo je tačno 200 golova na 138 utakmica, a osvojio je pet titula šampiona, 4 Kupa Francuske i pet Liga kupova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading