Pavlovićeva tajna i mladalačka želja koja je na vidiku...

Autor:

Sport

05.04.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Pavlović, fudbaler Monaka na pozajmici u Partizanu, ispričao je kako je samo jednom saigraču poverio "tajnu" svog transfera među "kneževe".

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

U razgovoru za RTS, mladi štoper je istakao kako je sve moralo da bude tajno tokom pregovora.

- Trudili smo se da sve bude diskretno. Jedino sam rekao porodici i Lazaru Pavloviću, saigraču sa kojim sve delim. Tačno je da smo sličnog karaktera, on je bio kapiten naše generacije u mlađim kategorijama- ispričao je Strahinja Pavlović.

Potvrdio je anegdotu da mu je trener u mlađim kategorijama pre nekoliko godina podigao apetite na mnogo viši nivo

- Da, rekao mi je da mi se neće obraćati ako ne budem vredeo 50.000.000 evra. Kazao je "ili ćeš me slušati i biti fudbaler ili ćeš..." Da ne kažem sad šta, uglavnom, otići na drugu stranu- rekao je štoper.

Kao prelomne dve utakmice u dosadašnjoj karijeri, izdvojio je "večiti" derbi protiv Crvene zvezde i okršaj protiv Mančester junajteda.

- Utakmica sa Crvenom zvezdom je prelomna u mojoj dosadašnjoj karijeri. Od najznačajnijih još izdvajam finale Kupa Srbije, kada smo pobedili 1:0 i meč protiv Mančester junajteda. Osećaš pozitivnu tremu, a kad izađeš na teren - poštovanje. Ne i strah. Ne ako želiš da pobediš. A ja želim da pobedim svakoga, makar igrao i protiv Mesija- pobednički karakter pokazuje budući nosilac odbrane reprezentacije Srbije.

- Priznajem da razmišljam i o seniorskoj reprezentaciji. To mi je želja. Mislim da ćemo savladati i Norvešku i narednog protivnika, plasirati se na Evropsko prvenstvo. Nadam se pozivu- zaključio je Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading