Sam se nudi: "Hoću u Real!"

Autor:

Sport

05.04.2020

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da se dani Luke Jovića u Real Madridu bliže kraju. Srpski internacionalac je navodno izgubio poverenje i Zinedina Zidana, a ofanzivac se povezuje sa Arsenalom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Artem Dzjuba

Real bi tako mogao da ostane bez jednog napadača na naredno leto. Jovića su platiti 60 miliona evra, jasno da promašaja više ne sme biti. Jedan centarfor se otvoreno nudi Madriđanima a mogao bi da stigne bez ikakve naknade.

- I kad sam bio mlađi bio sam veliki navijač Real Madrida. Raul, Roberto Karlos, Redondo i Ronaldo su tada igrali tamo. Ako me puste da biram, igrao bih u Madridu", izjavo je Artem Dzjuba.

Stameni Rus je ove sezone odličan za Zenit, postigao je petnaest golova uz dvanaest asistencija u 28 utakmica. Junak Rusije sa prethodnog Svetskog prvenstva bi dao novu dimenziju napada ukoliko bi stigao kod Madriđana zbog svoje građe, ali i veliki broj novih navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading