Čelsi i Vilijan bez dogovora!

Autor:

Sport

04.04.2020

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori sa Čelsijem su završeni i Vilijan kaže da će za nekoliko meseci najverovatnije tražiti novi klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilijan (levo)

Brazilac je, uz dozvolu kluba, otputovao u svoju zemlju tokom trajanja pauze u Premijer ligi.

Ugovor sa Čelsijem mu ističe u junu i, kako sada stvari stoje, njegova saradnja sa timom sa Stamford bridža tada će se i završiti.

- U klubu sam napravio veoma lepu priču. Veoma volim navijače i ljude koje sam upoznao tamo i sa kojima sam se identifikovao na neki način. Svi znaju da mi ugovor ističe za nekoliko meseci i mislim da će veoma teško da se desi da dođe do produženja saradnje - rekao je Vilijan brazilskom listu Ekspedijente fudbal i dodao:

- Mislim da će teško doći do produženja saradnje. Čelsi mi je ponudio dve godine, ja sam tražio tri i pregovori su se na tome završili, nakon toga više nismo razgovarali - zaključio je Brazilac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Posle Edena Azara, odlazi i on

Ukoliko bude slobodan igrač na leto, Vilijana će svakako želeti brojni klubovi posebno ako u obzir uzmemo sve što se sada dešava i sve što će se dešavati na fudbalskom tržištu u predstojećem periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading