Velika ispovest "Princa Rima": Želim Laciju propast, odlaskom iz Rome bi uništio celu karijeru!

Autor:

Sport

05.04.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Frančesko Toti je otkrio malo poznate detalje o svojoj karijeri. Uz sve, govorio je i o večitom rivalu svoje Rome, Laciju, koji je u prilici da se bori za titulu u Italiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frančesko Toti

Toti je “otvorio dušu” i po pitanju svog nekadašnjeg trenera Lučana Spaletija.

- Kao dve ličnosti… Prvi Spaleti je bio sjajan čovek, bio mi je kao drugi otac, gotovo da smo 24 sata provodili zajedno. Drugi Spaleti ili je imao neke svoje razloge ili je slušao neke druge ljude. Ne kažem da je hteo da me eliminiše, ali neke stvari nisu funkcionisale - otkrila je legendarna desetka Rome.

Lučano Spaleti i Frančesko Toti

Najpoznatiji rimski fudbaler je naveo da se nada “propasti” Lacija.

- Ja sam navijač Rome, naravno da se nadam tome - iskren je "Princ Rima".

Toti je govorio i o treneru Lacija Simoneu Inzagiju.

- On je jedan od najboljih trenera u ligi, radi sjajno i imam odličan odnos sa njim, ali bih bio srećniji da radi u nekom drugom klubu - istakao je nekadašnji kapiten kluba sa stadiona Olimpiko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simone Inzagi

Posle Totijevog završetka karijere kapitensku traku Rome je preuzeo Danijele de Rosi koji ipak nije celu karijeru proveo u dresu “Vučice”.

- Poštujem to što je Danijele uradio, što je otišao u Boku. Svako je slobodan da uradi šta god želi ukoliko oseti da je spreman. I ja sam imao ponude, Sampdorija me je želela po svaku cenu… - otkrio je nekadašnji italijanski napadač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danijele de Rosi

Toti je otkrio da je “razmišljao o tome”.

- Želeo sam da nastavim da igram jer sam osećao da mogu, ali mi to zapravo ništa ne bi značilo. Imao sam samo jednu ideju na umu, da nosim samo jedan dres. Moje 24 godine provedene u Romi bi bile obrisane da sam otišao negde, tako da sam odlučio da odem u penziju - zaključio je Frančesko Toti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading