Fudbaler Totenhema iznenadio radnicu Hitne pomoći!

Autor:

Sport

03.04.2020

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Totenhema Tobi Aldervejreld iznenadio je Tajlu Porter, koja je inače zaposlena u Hitnoj pomoći u Londonu. Ona je postala poznata kada je društvenim mrežama počeo da se širi video u kome je komšije aplauzom ispraćaju na posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tobi Aldervejreld

Milioni ljudi videli su snimak na kome komšije Tajlu aplauzom ispraćaju na posao. Među njima i Tobi Aldervejreld koji je poželeo da joj se zahvali na svemu što radi.

Njena sestra pobrinula se da Tajla dobije video poziv koji je za nju bio veliko iznenađenje, a kako je tokom razgovora objasnila ona i njen otac imaju godišnje ulaznice i uvek idu na mečeve svog tima tako da Aldervejreldu nije ostalo ništa drugo nego da joj kao mali znak zahvalnosti ponudi svoj dres.

Igrač Totenhema zahvalio se svim njenim kolegama, ali Tajla je insistirala na tome da ona samo radi svoj posao i da to radi svakoga dana jer voli da pomaže ljudima.

Zajedno su poslali poruku svima da ostanu kod kuće i slede uputstva kako bi se svi što pre vratili svojim životima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading