Išao kod sina u bolnicu, klub ga žestoko kaznio

Autor:

Sport

02.04.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija nije laka i svi moraju da se podnesu svoj deo tereta, ali kad vlasti osmisle restriktivne mere, a birokrate krenu da ih primenjuju nekada se zaista izgubi smisao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džerom Boateng

Bajern je kaznio Džeroma Boatenga zbog toga što je tokom preporučene samoizolacije izašao iz Bavarske i pritom svojim mercedesom udario u bankinu na autoputu A9. I ništa tu ne bi bilo čudno, da Boateng nije žurio da poseti sina u bolnici.

Razumljivo bi bilo i da je Bajern iskusnog defanzivca sankcionisao za divljačku vožnju. Međutim, Boateng je kažnjen zbog toga što je Minhen napustio bez dozvole kluba. U jeku epidemije korona virusa svim igračima nemačkog šampiona zabranjeno je da izlaze iz Bavarske.


 - Ovi propisi regulišu ponašanje Bajernovih igrača u skladu sa preporukama bavarske vade i nadležnih zdravstvenih institucija. Klub će zato kazniti Boatenga - navodi se u saopštenju kluba i dodajte da će sav novac odmah biti prosleđen kao pomoć minhenskim bolnicama.

Naime, Boateng je morao do Lajpciga, pošto mu se razboleo četvorogodišnji sin i zbog toga završio u bolnici.


 - Prihvatam svaku odluku ako je opravdana. I znam da sam pogrešio što nisam obavestio klub, ali u tom trenutku sam razmišljao samo o sinu. Nije mu bilo dobro, a kad sin pozove oca u pomoć naravno da će da ide, nema veze u koje vreme! To mi je sin. Baš da vidim oca koji će da u takvom trenutku ostane u fotelji. Tužno je sve ovo - rekao je Boateng.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading