Deki pokazao odgovornost: I da me primoravaju, ne bih terao igrače da treniraju

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

02.04.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković je za italijansku Republiku govorio o pojedinim stvarima, poželeo je sreću svojoj drugoj kući i porodici koja je morala da ostane u Italiji.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Supruga Ana je u Milanu sa sinom Filipom, dok sam ja u Beogradu sa Aleksandrom i Stefanom. Svi smo OK, ali brinem se, jer vidim kakve se stvari događaju u Lombardiji. Italija je moj drugi dom, osećam je kao deo sebe - rekao je Stanković, prenosi Žurnal.

Koliko je Deki svestan težine situacije potvrđuje da ne bi dozvolio ekipi da trenira čak i da ih primoravaju na to.


- Realista sam. Ne želim da tim trenira, čak i kad bi me terali, rekao bih igračima da ostanu kod kuće. Ovo moramo da shvatimo ozbiljno, vidim ljude koji i dalje ne shvataju ozbiljnost situacije. Morate da budete hrabri, inteligentni, slušate pravila i ne odustajete. Ostajemo kod kuće jer volimo život, da bismo zagrlili svoje najmilije - zaključio je Stanković.

Prema pojedinim informacijama, Super liga Srbije mogla bi da bude nastavljena u drugoj polovini maja, dok timovi neće trenirati do kraja aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading