Ibra još uvek nije doneo odluku!

Autor:

Sport

01.04.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović, fudbaler Milana, govorio je za švedske medije o situaciji u Italiji i ličnim planovima.

Zlatan Ibrahimović

Iskusni golgeter, rekao je da još nije odlučio da li će po završetku sezone da okonča karijeru iako su brojni svetski mediji najavili takav epilog.

- Videćemo. Još uvek ne znam šta želim. Svaki dan se dešava nešto novo. Ko je mogao da predvidi koronavirus? Sve što treba da radimo jeste da pokušamo da uživamo u životu i da ne brinemo previše. Imam porodicu o kojoj brinem, oni se osećaju dobro i samim tim sam i ja dobro - rekao je Ibrahimović.

Švedski napadač zimus se vratio u Milan iz Sjedinjenih Američkih država, ali povratak u Seriju A nije u potpunosti ispunio njegova očekivanja.

- Kad je virus počeo da se širi u fudbalu Milan je zatvorio ceo trening centar. Tragično je što su prvenstva prekinuta, ali moramo da poštujemo zakone i da budemo strpljivi. Vlade moraju da pronađu rešenje dobro za sve, a zdravlje je ispred sporta - istakao je 39-godišnji fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading