Zemljotres na Apeninima: Korona osakatila Juventus, Ronaldo ima dve opcije za novi klub!

Autor:

Sport

01.04.2020

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo, prva zvezda Juventusa, mogao bi da pređe u Pari Sen Žermen ili se vrati u Mančester junajted.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Italijanski mediji preneli su da će Juventus "žrtvovati" Portugalca u trenutku finansijske krize zbog pandemije koronavirusa.

Takvi navodi upalili su "alarm" kod mnogih klubova i već su se dva izdvojila kojima ni aktuelni trenutak nije udar na kasu.

PSŽ namerava da dovede Ronalda, posebno u slučaju ako na leto pusti Nejmara u Barselonu, odakle je stigao za rekordnih 222.000.000 miliona pre dve i po godine.

Ronaldo bi bio prava zamena, iako je dosta stariji od Brazilca, ali i u 35. godini u punoj snazi i zna kako se osvaja trofej Lige šampiona, što je svima san u Parizu.

Drugi je Junajted u kome je Ronaldo bio od 2003. do 2009. godine i već nekoliko puta govorio da bi voleo da se vrati na Old Traford.

Činjenica da Junajted nije više isti klub kao tada, ali bi Ronaldovim povratkom vratio nadu za stare staze.

Spekuliše se da bi Juventus pristao da pusti Ronalda za 70.000.000 evra, pre svega zbog plate od 31.000.000 koliko ima po sezoni pošto je to veliki teret za "Staru damu" u ovom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading