Vazura o finansijskim poteškoćama i planovima: Otkriću vam nešto...

Autor: Sportski žurnal

Sport

01.04.2020

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje ne znamo tačne posledice epidemije koronavirusa po srpski fudbal, ali jasno je da njihova finansijska moć neće biti ni blizu jaka kao do sada, a zbog neigranja utakmica neki su morali da "skrešu" plate kako bi preživeli pre nego što se fudbal vrati u pogon.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

Iz Zvezde su poručili da će razgovarati sa igračima o smanjenju plate za 50% u periodu od tri meseca, dok iz Partizana još nisu dali zvaničan stav po ovom pitanju.

- Kriza će svakako, da se odrazi na naše finansije, logično, baš kao i na sve klubove u Evropi i svetu. Jednostavno to vam je lančano. Partizan žvi od prodaje igrača, jasno je da će cene na tržištu da postanu značajno manje, uopšte, manje će da bude i transfera- rekao je Miloš Vazura u intervjuu za "Žurnal" i poručio: "Očekuje nas, definitivno, teška godina".

Na konstataciju da su srpski klubovi na manjem gubitku od svetskih klubova jer svakako zarada od ulaznica i TV prava nije velika, Vazura je odgovorio...


- Da, ali ti svetski giganti ne žive kao mi od transfera. Ti što zarađuju od ulaznica i TV prava neće sad da kupuju igrače", kazao je Vazura i rekao da očekuje da će prelazni rok definitivno biti "siromašniji" nego što je to do sada bio slučaj.

- Transferi će da budu drastično manji, ma sumnjam da će ih uopšte biti na leto. Očekujemo izuzetno težak prelazni rok- naglasio je on i dodao da nije bilo pregovora od kada je prekinuta sezona.


- Ne, ceo fudbal je stao, bukvalno. To je sasvim normalno, ne bi trebalo da vas čudi. Ljudski životi su, ej, najbitniji! Otkriću vam: imali smo nekoliko ozbiljnih razgovora za pojedine fudbalere i sve je stalo...- zaključio je generalni direktor Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading