Đukić iz Hihona: Za sve je kriv Dan žena, tada je počeo pakao!

Autor: Arenasport/Republika

Sport

01.04.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Miroslav Đukić nalazi se trenutno u Španiji gde je jedno od najvećih žarišta koronavirusa u svetu.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Miroslav Đukić

Đukić je za Arena sport televiziju otkrio kako izgleda situacija u Hihonu, gde je on smešten u kućnom karantinu, ali i koja su dva ključna događaja, koja su u Španiji izazvala ovoliki broj zaraženih ljudi.

- Trenutno se nalazim u Španiji, koja je jedan od epicentara koronavirusa. U Španiji ima preko 72.000 zaraženih i preko 5.500 mrtvih. Nalazim se u gradu Hihonu, gde ima preko 1.000 zaraženih i 33 mrtve osobe. Već 15 dana sam u kućnom karantinu.

- Ovde se dva slučaja pominju kao ključna, to su utakmica između Atalante i Valensije u Milanu, gde je bilo 40.000 ljudi, odakle je došao veliki broj zaraženih, takođe i okupljanje 8. marta u Madridu, gde je bilo 500.000 ljudi i tada se pojavio veliki broj zaraženih - opisao je Đukić.

On je istakao da se ne zna kada će se nastaviti fudbalsko prvenstvo, kao i da je sada prioritet da se pobedi bitka protiv koronavirusa.

- Niko ne zna kada će se nastaviti liga, sada je najbitnije da se pobedi ova bitka, da se spasu životi ljudi, jer ima veliki broj zaraženih i preminulih, ovde niko nema preciznih podataka o prvenstvu - rekao je Đukić, koji je imao poruku i za građane Srbije.

- Dragi sugrađani, samo zajedničkom borbom i istrajnošću možemo do pobede. Ostanite kod kuće - poručio je Miroslav Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading