"Vidić je radio stvari koje ne bi niko normalan"

Autor:

Sport

01.04.2020

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robin Van Persi, legendarni holandski napadač, osvrnuo se u razgovoru za So Foot na period proveden u Mančester junajtedu.

Nemanja Vidić

Van Persi je na Old Traford stigao 2012. godine iz Arsenala i postao miljenik navijača već u prvoj sezoni, u kojoj je sa 26 golova vodio Junajted do naslova prvaka.

 - Ko me je najviše impresionirao u toj ekipi? Teško mi je da izdvojim jednog jer je većina imala svoj stil, što jako cenim - rekao je Van Persi pa ipak izdvojio nekoliko igrača.

 - Nemanja Vidić je bio ratnik. Išao je glavom gde to nije normalno. Radio je sve za pobedu, bio spreman na lude stvari. Rio Ferdinand je bio nešto elegantniji, dobar sa loptom, snažan u skoku, dobar u dugim loptama. Rajan Gigs je bio paklen igrač, imali ste osećaj da se uvek nalazi u zoni koja mu odgovara. I sa 39 godina je bio u sjajnoj formi jer je živeo za fudbal i bavio se jogom. Vejn Runi je bio impresivan, uvek na 100 posto. I Patris Evra koji je bio motivator. Znam da sad objavljuje šaljive snimke na internetu, ali je on i veliki profesionalac i jako inteligentan dečko. Pa čovek govori pet jezika, čak i korejski - objasnio je Robin. 

Van Persi je prošlog leta završio karijeru. U Junajtedu je proveo tri godine i postigao 58 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading