Poruka kapitena Intera: Ponosan sam što sam deo ovog kluba, želim trofeje!

Autor:

Sport

31.03.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Intera Samir Handanović kaže da želi da osvaja trofeje sa neroazurima – u klub je došao 2012. godine iz Udinezea, ali još nije uzeo nijedan trofej.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Samir Handanović

- Prelazak u Inter san je za svakog igrača, svaki ambiciozni fudbaler stremi ka vrhu. Inter je tada bio među najboljim klubovima u Evropi i na svetu. Bila je to velika radost, bio sam vrlo ponosan. Takođe, to je bio izazov, ali i ostvarenje sna – sada mi je san da osvajam trofeje sa Interom - kaže 35-godišnji čuvar mreže.

Serija A prekinuta je zbog pandemije koronavirusa, a ministar sporta izjavio je da su preoptimistične najave da bi takmičenje moglo da bude nastavljeno 3. maja.

- Svi smo svesni svega što se dešava, pratimo pravila, ostajemo kod kuće i radimo šta nam se kaže. Naravno da smo malo zabrinuti, ali to je normalno. Teško je ostati koncentrisan, ali treniramo kod kuće, gledamo snimke starih utakmica na TV-u i u kontaktu smo - ističe Slovenac i dodaje:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
324 utakmice u dresu "neroazura"

- Sa porodicom igram karte i šah, čitam i gledam TV uveče sa decom - zaključio je Samir Handanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading