"Moramo da ostanemo fokusirani"!

Autor:

Sport

31.03.2020

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić kaže da pauzu zbog pandemije koronavirusa koristi da što više vremena provede sa porodicom u rodnom Ugljeviku.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Gavrić

- Zbog obaveza u klubu, nastavka prvenstva i velikog broja utakmica nisam dolazio kući nekoliko meseci tako da mi je drago što provodim vreme sa najbližima. Uživam svakodnevno, uz obaveze koje imam, ali se i trudim da se, kada imam slobodnog vremena, razonodim brojnim društvenim igrama, gledam filmove, tako da brzo prolaze dani - rekao je 19-godišnji vezista za klupski sajt.

RepublikaFoto: Starsport
Duel sa Nemanjom Miletićem u večitom derbiju

Poput ostalih igrača crveno-belih, formu održava individualnim treninzima.

- Koncentrisan na obaveze i instrukcije koje dobijam od stručnog štaba. Velika mi je prednost što imam dvorište koje maksimalno koristim za treninge. Veoma je bitno da ne razmišljamo koliko će ovo dugo trajati, jer na to ne možemo da utičemo. Moramo biti fokusirani, da na neki način probamo da održimo fizičku formu, kako bi nam bilo lakše kada se prvenstvo nastavi. Dajem maksimum na ovim „kućnim treninzima“ i želim da budem u dobroj formi. Sa porodicom sam, od jutra do mraka, oni su mi takođe i velika podrška - istakao je momak rođen u Republici Srpskoj.

RepublikaFoto: Starsport
6 utakmica - 1 pogodak u crveno-belom dresu

Deo vremena provodi uz video igrice i filmove.

- Ja sam ljubitelj video igara. Takođe, osim što slobodno vreme provodim sa porodicom gledajuću brojne filmove, volim da igram i „Soni“, kao i brojne igre na društvenim mrežama. Najčešće igram „FIFA“, ali pošto u mojoj porodici niko nije sportski nastrojen, često igram i „GTA“ ili slične igrice za koje mi nije potreban rival. Ljudi sami nađu način da se zabave, a biće mi drago ako nekom pomognem u izboru - poručio je Željko Gavrić i pozvao sve ljude da budu disciplinovani u ovom teškom periodu .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading