Fudbaler Aston Vile na kolenima traži oproštaj...

Autor:

Sport

30.03.2020

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Aston Vile Džek Griliš izvinio se jer je prekršio pravila o izolaciji u sred pandemije koronavirusa

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džek Griliš

Griliš je rekao da je tokom vikenda napustio kuću kako bi se sastao sa prijateljem, iako je trebalo da ostane u izolaciji u cilju sprečavanja širenje virusa.

- Duboko sam posramljen zbog onoga što se dogodilo za vikend. Znam da je ovo teško vreme za sve nas, jer smo dugo u zatvorenom, prijatelj me je pozvao da odem kod njega i ja sam ispao glup i prihvatio sam. Ne želim da neko ponovi moju grešku, ja iskreno želim da ostanem kod kuće i pratim sve smernice i pravila koja se od nas traže. To ću i raditi u bliskoj budućnosti i tražim od svih ostalih da urade isto. Nadam se da će svi prihvatiti moje izvinjenje i da krenemo dalje. Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti svi ponovo uživati, kada sve ovo prodje- rekao je fudbaler birmingemskog tima- rekao je Griliš.

Aston Vila je saopštila da je duboko razočarana zbog tog incidenta i da će sredstva od kazne za 24-godišnjeg fudbalera biti uplaćena u humanitarne svrhe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading