Maksi Lopez opleo po Vandi: Ti si bruka od majke, odvela si decu u žarište koronavirusa!

Autor:

Sport

30.03.2020

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rat bivših supružnika... Maksi Lopez jako je udario na Vandu Ikardi pošto je, u vreme pandemije koronavirusa, napustila Pariz i vratila se u Italiju.

RepublikaFoto: instagram.com/wanda_icardi
Vanda Ikardi

- Odvela si decu iz Pariza u epicentar infekcije. Želeo bih da znam po kom kriterijumu si napustila karantin u vreme globalne pandemije, kad lekari traže od ljudi da se ne kreću. Izložila si našu decu putovanju iz jedne u drugu državu, preselila ih u žarite virusa (Lombardiju, op. au), ne vodeći računa o posledicama tog čina - napisao je Argentinac na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: instagram.com/officialmaxilopez
Maksi Lopez

Nastavio je u istom ritmu.

- Šta je u tvojoj glavi u ovim trenucima kad je najsvetija moguća stvar na svetu zdravlje naše dece? Ogorčen sam što toga nisi svesna. Ako ne želiš da brineš o sebi, bar povedi računa o njima, jer si ipak majka petoro dece, samo što to izgleda ne primećuješ - zaključio je Maksi Lopez.

Vanda sa Lopezom ima troje dece, dok je svom sadašnjem suprugu rodila još dvoje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro i Vanda Ikardi

Ovaj ljubavni trougao više je nego poznat. Vanda je prevarila Maksija (tadašnjeg supruga) sa njegovim najboljim drugom (Mauro Ikardi), a kasnije se i udala za drugog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading