"Vidi se da Grizman ima problema, ne uživa u Barseloni"

Autor:

Sport

29.03.2020

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je otkrio Antoana Grizmana i to kao dečaka dao je intervju za Mundo Deportivo u kom je pričao o aktuelnoj situaciji svog ljubimca u Barseloni. Skautovo ime je Erik Olhats i on ističe da Grizman zaslužuje više pažnje u igri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Ko to može bolje da zna od čoveka koji ga je otkrio kada je Antoan imao 13 godina i tada ga odveo u Real Sosijedad.

Olhats je u priči za Mundo Deportivo do detalja analizirao Grizmanovu aktuelnu situaciju.


- Kada je napustio Atletiko Madrid, bilo mi je žao jer se stvorila kontroverza kakva se stvorila. Pogodilo me je to. Ali mogu da razumem zašto je otišao u Barselonu. Barsa je Barsa - rekao je Olhats.

Potom je nastavio izlaganje. Kaže - jasno je da nešto ne štima.


- Drugi igrači i prijatelji su rekli da će se njegova igra odlično uklopiti u Barselonin stil igre, u tiki-taku i sve to, ali meni se njegove igre ne sviđaju. Vidi se da ima probleme, da ne uživa - kaže ovaj skaut.

Olhats misli da Grizman može da uradi mnogo više za Barselonu od svega što je do sada pokazao.
 
- Boli me jer znam za šta je spreman. Može mnogo više da pruži, a ništa ne priča. Pokušava sve da učini a da ništa ne kaže. Čini mi se da ne dobija dovoljno loptu od saigrača.

Podvukao je Olahs na kraju crtu...


- Prošao je prvi mesec, pa drugi... Razume da nije tamo glavni, ali zbog njegovog pristupa i talenta, zaslužuje malo više pažnje. Ima samo 28 godina, a igrač je svetske klase - zaključio je skaut koji je pronašao Grizmana.

Vest od pre nedelju dana rekla je sledeće: Grizman je stavljen na transfer listu Barselone! Doveden je za 120.000.000 evra, ali se stalno stiče utisak da se Francuz ne može da izađe iz Mesijeve senke. Da ne može da proigra kako zna. Ako on sam nije hteo da priča o tome, progovorio je njegov stari mentor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading