Sad je spreman: Preuzeo bih Barsu uz uslov da ja odlučujem

Autor:

Sport

29.03.2020

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ikona Bareselone i svetskog fudbala, Ćavi, naglasio je da je spreman da preuzme struku u Barseloni. On je za Mundo Deportivo objasnio i pod kojim uslovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ćavi

 - Ranije nisam bio spreman, ali sada sam u Al Sadu stekao iskustvo i znanje i rado bih se vratio u Barselonu. Naravno, pod uslovima u kojima bih ja vodio projekat od nule. To znači da bih birao saradnike na način da nema pokvarenih ljudi blizu svlačionice - kazao je Ćavi.

On je naglasio da bi bio oduševljen povratkom u klub u kojem je ponikao i stekao svjetsku slavu.

 - Razgovarao sam sa preedstavnicima kluba, oni znaju moje uslove a ja se ne povlačim niti se bojim izazova. Naravno da ne želim da projekat izguram sam, ali želim oko sebe ljude kojima verujem. Bivši kapiten Karlos Pujol je jedan od njih, ali i Jordi Krojf, odličan biznismen sa mnogim dragocenim iskustvima i znanjem. Ja sam timski čovek, razumem i horizontalnu strukturu u razmatranju odluka, ali naravno, poslednja reč u bilo kojoj odluci mora biti moja - naglasio je Ćavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading