Bukti ratu u Premijer ligi: Siti optužuje Arsenal za zaverz i sprema osvetu Liverpulu!

Autor:

Sport

29.03.2020

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što ste već mogli da čitate na našem sajtu, čak osam najboljih klubova Premijer lige povelo je akciju protiv Sitija, kako bi sprečilo aktuelnog šampiona da iskoristi situaciju i da odloži kaznu izbacivanja iz Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Sitija

Svi osim Šefild Junajteda su podržali ovaj plan jer zbog situacije sa virusom, teško je verovati da bi moglo da usledi saslušanje i odluka o Sitijevoj žalbi o izbacivanju iz Lige šampiona.

To bi značilo da ne mogu da ih suspenduju, odnosno da bi oni ušli u žreb za Ligu šampiona i sve bi bilo odloženo za leto 2021.


U Sitiju veruju da iza svega stoji Arsenal, mada iz "Gunera" to demantuju, oni su se pridružili inicijativi, ali kažu da nisu tvorci i da će to i odgovoriti Sitiju ako ih direktno budu pitali.

Sa druge strane Siti je besan na Liverpul koji je prvi svakako i nema nikakav interes da se meša u ove stvari. Ipak, Redsi koji imaju 25 bodova prednosti i izgubili su pet bodova do sada u ligi su takođe potpisnici. Najviše bi mogao ako Siti bude izbačen da se okoristi Junajted, koji je peti, ali nada se i Totenhem, pa čak i Arsenal.


Neki izvori iz Sitija čak poručuju da će se osvetiti Liverpulu pre svega. Naime, kriza koja će uzdrmati temelje fudbala pogodiće itekako vlasnike Redsa, Amerikance, svet ulazi u neizbežnu recesiju, a Arapi će zadržati novac i volju da ulažu. Ako cene igrača padnu i to će im ići na ruku, mogu da pobede bilo koga kada je u pitanju licitacija za najbolje igrače. Zbog toga, neki analitičari veruju da će španski divovi, ali i "aristokratija" fudbala izgubiti trku sa Sitijem ili Pari Sen Žermenom dok bude trajao oporavak. To bi moglo da znači da Siti svim snagama napadne igrače Liverpula i pokuša da se okoristi u krizi..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading