Evo kada bi moglo da se nastavi prvenstvo Srbije

Autor:

Sport

29.03.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i u većem delu sveta i fudbal u Srbiji se ne igra već neko vreme zbog pandemije koronavirusa. Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević otkrio je kad bi, u idealnim uslovima, prvenstvo moglo da se nastavi.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodnog večitog derbija

- Ne znam u ovom trenutku šta će biti sa prvenstvom. Čekamo, pre svega, reč države i koliko dugo će trajati vanredno stanje. Bolje je da još mesec dana budemo u izolaciji, nego da igračima, trenerima i svim drugim ljudima ugrozimo živote. Razgovarali smo sa čelnicima UEFA i o tome. Još se traži rešenje, mada je to više pitanje nacionalnih saveza.

Ako se sve ovo završi u narednih mesec dana, klubovima će biti potrebno još 20 za pripreme, jer posle rada u kućnim uslovima niko ne može odmah na teren. Očekujem da u tom slučaju nastavimo prvenstvo krajem maja i igramo u ritmu sreda-subota. Video sam da su Nemci najavili nastavak u istom periodu – kazao je Matijašević za ,"Sportski žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading