"Virus me usporio, ali vraćam se"!

Autor:

Sport

28.03.2020

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus je paralisao čitavu Evropu, pa tako i sport. Fudbalski klubovi se suočavaju sa ozbiljnom krizom zbog pauze, igrači će ispasti iz takmičarske forme, a jedini kojima ovo stanje pogoduje su oni koji se opravljaju od povrede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

Među njima je i Luis Suarez, koji je još u januaru operisao meniskus na desnom kolenu, pa se postepeno oporavlja, a procena je da će za četiri nedelje biti spreman da se pridruži ekipi.

To praktično znači da će biti na raspolaganju Kikeu Setjenu, čim prođe pauza prouzrokovana pandemijom virusa.

- Vraćam se zajedno sa ekipom. Osećam se spektakularno, iako me je ovaj virus malo usporio, pošto su uslovi u klubu znatno bolji, napredujem vrlo dobro. Isprva vas muči to što ste zatvoreni, u stanju koje nije normalno, ali sa druge strane je i lepo, jer pomažem deci u školskim stvarima i vraćam se u to vreme. Na nama je da ostanemo kod kuće i lakše se oporavimo. Za dobrobit svim moramo biti kod kuće. Naša najbolja pomoć koju možemo da pružimo jeste da ostanemo u svojim domovima i na taj način sarađujemo - poručio je Urugvajac.

Luis Suarez je u trenutno suspendovanoj sezoni odigrao 23 utakmice za Barselonu u svim takmičenjima i postigao 14 golova, uz 11 asistencija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading