"Englezi su se smejali Italiji zbog korone, važniji je bio Bregzit"

Autor:

Sport

28.03.2020

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Vest Hema Anđelo Ogbona kaže da su ljudi u Engleskoj napravili veliku grešku što koronavirus u startu nisu shvatili ozbiljno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anđelo Ogbona (levo)

- U početku je postojao skepticizam, sa hitnim slučajevima postupano je površno - kazao je štoper ekipe iz Londona i dodao:

- Mislim da je sve to bio neki vid pokušaja da se zemlja ekonomski zaštiti posle Bregzita. Potcenili su veoma ozbiljan problem, globalno pitanje. Čak su se nama Italijanima u početku smejali, mislili su da preuveličavamo sve ono što se događa - istakao je reprezentativac Italije.

Ujedinjeno Kraljevstvo postalo je jedno od ugroženijih područja. Do subote je zabeleženo 17.089 slučajeva virusa, a život je izgubilo 1.019 osoba.

Sa porastom broja slučajeva na Ostrvu i tamošnje vlasti su zauzele drugačiji stav po pitanju borbe protiv COVID-19, a sve je doživelo vrhunac kad je saopšteno da je i premijer Boris Džonson pozitivan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

- Veća je zabrinutost otkako je objavljeno da je pozitivan premijer Boris Džonson. Mi radimo kod kuće, održavamo kondiciju i čekamo dalje smernice FA. Problem je trenirati u stanu. Mislim da će nam trebati više od mesec dana da se vratimo u formu - zaključio je Anđelo Ogbona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading