Veliko priznanje Olivijea Žirua: Odbio Murinja, Lion i Lacio zbog jednog kluba!

Autor:

Sport

28.03.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Čelsija Olivije Žiru priznao je da mu je zimus Inter bio prioritet kada je u pitanju odlazak iz kluba, iako ga je direktno zvao i prvi čovek Liona Žan Mišel Ola, ali mu se zahvalio na pozivu i poručio da je opcija samo odlazak na Đuzepe Meacu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Olivije Žiru

Delovalo je da je zimus sve bilo gotovo, čekao se definitivan transfer, ali zvanična objava nije usledila.

- U januaru sam sebe video daleko od Čelsija. Delovalo je da je šest komplikovanih meseci ispred mene, pa sam imao  želju da odem. Pokušao sam da pređem u jauaru, sve je bio gotovo, ali Čelsi nije hteo da me pusti. Mogao sam da odem samo pod uslovom da pronađu zamenu. Ipak sam se nadao da će se to dogoditi 31. januara - rekao je reprezentativac Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Skok duel Žirua i Kimiha u Ligi šampiona

Antonio Konte navodno Francuza i dalje vidi u svom timu, kao jednog od naslednika Lautara Martineza.

- Svi znaju da mi je najzanimljiviji sportski projekat Intera. Lacio i Totenhem su me takođe želeli. U jednom trenutku bilo je pitanje gde želim da igram. Razgovarao sam sa Konteom telefonom, on me je doveo u Čelsi, to je bila prednost za mene. Pored toga, Inter igra u Ligi šampiona, odličan su klub. Sa druge strane, Lacio je stvarno pokušao sve, čak su dolazili u London da probaju da se dogovore, ali je bilo blokirano. Takođe, razgovarao sam sa predsednikom Liona, koji je izrazio interesovanje za mene, ali sam mu rekao da je Inter prioritet - iskren je iskusni napadač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
76 utakmica - 21 pogodak u dresu "Plavaca"

Ipak, sezona je trenutno blokirana, a dešavanja tokom leta u magli. Isti je slučaj i kada je u pitanju budućnost iskusnog golgetera, čega je i sam svestan.

- Ko će to znati.. - poručio je Olivije Žiru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading