Pep pronašao zamenu za Aguera, i to kakvu!

Autor:

Sport

28.03.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose ostrvski mediji, Pep Gvardiola želi Lautara Martineza u Mančester sitiju.

RepublikaFoto: Tanjug
Serhio Aguero

Argentinac je zaigrao sjajno u dresu milanskog Intera, skrenuo je pažnju najvećih evropskih klubova, a posebno Barselone.

Katalonci u njemu vide Suarezovog naslednika, ali sada Gvardiola u popularnom "Biku" vidi Aguerovog naslednika.


Sam fudbaler sanja da zaigra u tandemu sa Lionelom Mesijem, ali se šef struke "Građana" nada da bi mogao da ga ubedi da se preseli u Mančester i svoju karijeru nastavi u Sitiju.

Ipak, sve je u vazduhu dok Mančester siti ne reši probleme koje ima sa UEFA, poznato je da je engleskom klubu izrečena zabrana igranja u Ligi šampiona u trajanju od dve sezone, zbog kršenja pravila FFP-a.

Sa "Etihada" tvrde da nisu krivi, uložili su žalbu arbitražnom sudu u Lozani, ali će na presudu morati da sačekaju, jer je pandemija koronavirusa napravila puno problema i u svetu sporta.


Ukoliko na kraju njihova žalba ne bude uvažena i ako zaista ostanu bez elitnog takmičenja, onda je jako mala verovatnoća da bi se Martinez odlučio za prelazak u plavi deo Mančestera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading