(VIDEO) "Orlovi" udaraju na "azure": Fenomenalna ideja zaživela, obezbeđen i prenos!

Autor:

Sport

27.03.2020

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U doba koronavirusa mnogi nalaze načine kako da prekrate vreme, a jedan od originalnijih smislila je popularna sportska stranica "433" pa je tako okupila fudbalere i napravila turnir koji će svako od njih igrati iz svog doma.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Naime, o čemu je zapravo reč. Pomenuta stranica koja je prilično popularna na društvenim mrežama napravila je turnir u poznatoj fudbalskoj simulaciji "FIFA" pod nazivom "PLAN B".

Jasno je da ime turnira aludira na rezervni plan Evropskog prvenstva, koja je odloženo zbog koronavirusa. Ipak, ovaj događaj će biti odigran, a samo takmičenje je počelo ovog petka.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milenković

Našu reprezentaciju predstavljaće Nikola Milenković, fudbaler Fiorentine koji će u šesnaestini finala igrati protiv Emersona iz Česija, koji predstavlja Italiju.

Dok će recimo Belgiju predstavljati Romelu Lukaku, Hrvatsku Dejan Lovren...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emerson (levo)

Kako bi sve proteklo i uz navijače ispred malih ekrana, organizatori su se pobrinuli za prenos uživo, a sve mečeve možete da pratite ovde:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading