Njemu korona ne može ništa: Legendarni Bugarin jede beli luk i ne briga!

Autor:

Sport

27.03.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov je otkrio kako se bori protiv koronavirusa!

Hristo Stoičkov

Stoičkov kaže da je se pridržava starih recepata koje je naučio od svoje bake, i navodi da vreme provodi u Majamiju sa porodicom.

- Jedem mnogo belog i crnog luka, pijem samo toplu vodu i tuširam se vrelom. Moja baka me je učila da je beli luk zdrav i da ubija viruse - rekao je nekadašnji as Barselone i dodao:

- Tašta ima 80 godina i zato smo u Majamiju. O njoj moramo najviše da brinemo, jer koronavirus napada najviše najstarije ljude. Moja kćerka živi blizu, ali nisam mogao da vidim unuče skoro nedelju dana. Ne smemo da rizikujemo, jer se bolest lako prenosi.

Stoičkov je, inače, jedan od najboljio evropskih fudbalera svih vremena. Bugare je 1994. godine predvodio do polufinala SP na kom je podelio titulu najboljeg strelca.

Pele ga je izabrao među 100 najboljih živih igrača, a bio je član onog Krojfovog "drim tima" koji je uzeo četiri uzastopne titule i LŠ 1992. godine.

Činio je tandem sa legendarnim Romariom i u Španiji je dobio nadimak "El Pistolero." Na pomenutom SP je proglašen za trećeg najboljeg igrača, odmah iza Roberta Bađa i Romarija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading