Hrabar potez Grujine Herte: U Berlin dolazi Liverpulov "dželat" iz finala LŠ!

Autor:

Sport

26.03.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Istanbulu je završio, Liverpul i da nema Alisona teško bi ozbiljno računao na njega, ali Loris Karijus po svemu sudeći ne mora da brine za budućnost. Samo tri dana pošto je trener Sergen Jalčin najavio da zbog visokih primanja neće zadržati Nemca u Bešiktašu, po isteku pozajmice, na adresu 26-godišnjeg golmana stigla je prva ponuda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na Enfild bolje da se ne vraća

Doduše, ne u zvaničnoj formi, ali i nemački i turski mediji združeno javljaju da Karijsa želi Herta i da je spremna da započne pregovore sa "crvenima" kako bi ga angažovala u predstojećem prelaznom roku.

Klubu sa Olimpijskog stadiona u Berlinu, očito, ne smetaju greške koje svaki čas pravi Karijus, zbog čega ga mnogi smatraju najvećom kiksarom među golmanima modernog fudbala.

Naprotiv, pamte mu parade iz vremena u Majncu, zaslužne za transfer na Enfild leta 2016. za 6.200.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Ubio" je i sebe i ekipu Liverpula u "onom" finalu Lige šampiona protiv Reala

Očekuje se da Jirgen Klop izađe u susret Karijusu, iako je papirima vezan za Enfild do juna 2021. i dozvoli mu transfer u Berlin.

Sam Loris je želja Mađara Žolta Petrija, već petu godinu angažovanog na mestu trenera golmana Herte. Njemu očito ne smeta što Karijus često ima „žute minute“ i želi da ga vidi u ekipi.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/sophiathomalla
Loris Karijus i devojka Sofija

Karijus ima i privatni razlog da se preseli u Berlin, tamo mu živi partnerka Sofija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading