Potresna poruka Atalantinih "ultrasa": Fudbal u Bergamu je "umro", u čast preminulih odustanite od svih takmičenja!

Autor:

Sport

26.03.2020

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvatrenije pristalice Atalante uputile su otvoreno pismo predsedniku kluba Antoniju Pekrasiju u kojem se traži da klub odustane od svih takmičenja ove sezone, zbog, kako kažu istorijskog masakra u gradu koji zaslužuje jedinstvenu i istorijsku odluku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Atalante

Bergamo je doživeo ogromnu tragediju zbog koronavirusa, pa fudbal i sport jednostavno ne mogu da budu u prvom planu, čak ni kada ova pošast prođe.

- Bergamo i ljudi iz ovog grada straju pred naš klub. U tako tragičnom trenutku za grad, koji je najviše pogodio koronavirus, nema mesta za fudbal. Mislimo da je za Atalantu ovo prvenstvo završeno. To možda nije izvodljivo, ali mislimo da naša Atalanta treba da bude primer svima u ovom ratu, bez obrzira na to šta će fudbalski lideri odlučiti. Zamislite samo koliko je navijača Atalante odneo ovaj prokleti virus. Učešće Atalante bi značilo nepoštovanje onih koji su dali život za Bergamo. Za povratak Atalante ima vremena i jednog dana ćemo osvoijiti skudeto, ali sada više ne postoji smisao - stoji u poruci koji je potpisao jedan od vođa najvatrenijih pristalica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading