Mitre, preseci već jednom: DOSTA JE BILO KLUPE, BRAJTON JE PRAVA STVAR!

Sport

09.10.2017

18:01 >> 18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Njukasla i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović nalazi se u drugom planu već dve sezone kod menadžera Rafe Beniteza, a takav status je robusnom špicu već odavno dozlogrdio. Sve se glasnije pominje mogućnost da Mitar spakuje kofere i pojača konkurenta iz Premijer lige.

Njukasl ne koristi dovoljno kvalitete našeg igrača

Na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Austrije u Beču predstavnici novog premijerligaša Brajtona bili su prisutni na stadionu, a tu su došli kako bi na delu videli upravo Mitrovića.

Iako bivši špic Partizana i Anderlehta nije briljirao na tom susretu, jasno je da predstavnici kluba sa juga Engleske nisu promenili mišljenje zbog jednog bledog susreta.

Brajton na početku sezone u Engleskoj ima problema u ofanzivi, pošto su na sedam susreta postigli samo pet pogodaka, pa im je sveža krv u napadu preko potreba.

Da li će Mitrović biti taj čovek koji će podići produktivnost prednje linije Brajtona ostaje da se vidi, ali nema sumnje da Srbin već odavno nema strpljenja za status kod Beniteza u Njukasla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading