Čovek koji je sanjao da igra za Partizan, a kada je stigla ponuda - rekao ne!

Autor:

Sport

26.03.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Kašćelan nije prihvatio poziv iz Humske 1 i obukao Partizanov dres, iako mu je to bio dečački san. Crnogorac sa 25 nastupa u reprezentaciji priznao je u razgovoru za ruske medije da je imao mogućnost da zaigra za crno-bele, ali to nije učinio jer nije želeo da ostavi Arsenal iz Tule na cedilu...

RepublikaFoto: youtube.com/FK Atlant
Mladen Kašćelan

- Postojala je mogućnost da potpišem za Partizan. Dobio sam poziv od prijatelja iz Srbije i ponudli su mi mogućnost da dođem u Partizan. Čak sam išao i na pregovore, jer je to moj omiljeni klub. Igrao sam već tada za Arsenal i uprava me je zamolila da ostanem, čak su mi ponudili i kapitensku traku. Nisam smeo da ih ostavim na cedilu i razočaram, zato sam odlučio da ostanem u Tuli- priča Kašćelan za ruske medije.

Njegov dolazak je bio planiran u vreme prvog mandata Marka Nikolića u Partizanu.

U istom razgovoru Kašćelan se prisetio i NATO bombardovanja Jugoslavije 1999. godine i kako je slušao odjekivanje eksplozija oko Kotora, grada u kojem je rođen.

- Nisu bombardovali Kotor jer je grad pod zaštitom Uneska. Ali, pošto je najveća NATO vazdušna baza bila u italijanskom gradu Avijanu, često smo mogli da čujemo avione kako preleću grad. Ali i kako rakete lete svuda oko nas- rekao je Kašćelan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading