Rađa Najngolan očajan: Zbog bolesne supruge došao u Kaljari, sada svakodnevno strepi da će je zaraziti!

Autor:

Sport

26.03.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Kaljarija Rađa Naingolan nalazi se u karantinu u Italiji, a za tamošnje medije otkrio je dramu kroz koju prolazi njegova porodica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rađa Naingolan

Njegova supruga Klaudija je onkološki bolesnik i bori se sa kancerom, pa sada opravdano strahuje od koronavirusa koji je u Italiji napravio haos.

- Korona virus je veliki problem, priča se samo o tome. Bolnice se izbegavaju, a terapije se malo odlažu. Nadam se da će ovo što pre da se reši jer Klaudija ima vrlo slab imuni sistem. Zato ne idemo u bolnice, a potoji lista čekanja koja određuje gde sledeće može da ide- rekao je Naingolan.

- Sada, kad idem u kupovinu postoji rizik da uhvatim virus. Kad stignem kući, plašim se da bih mogao da joj ga prenesem, ali sam vrlo pažljiv i mislim da je za sada sve u redu. Već smo prošli kroz najteži period i verujem da stvari sada idu u pravom smeru- nada se Naingolan.

- Već mesec dana se budim nadajući se da je sve ovo noćna mora, ali zapravo živim u noćnoj mori. Nadala sam se da će ovaj dan doći što kasnije, ali nije bilo tako. Dani su proleteli, kao i moja sreća. Od danas započinjem novo poglavlje u svom životu, a to je hemioterapija- napisala je Klaudija prošle godine.

Da podsetimo, njegova supruga je sa Sardinije zbog toga je inicirao je pozajmicu u Kaljari, da bi ona bila bliže porodici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading