(FOTO) Meksikanac izazvao bes navijača: Žali se na porudžbine, dok svetom hara koronavirus!

Autor:

Sport

24.03.2020

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Mančester junajteda Havijer Ernandez, poznat i kao Čičarito, izazvao je gnev velikog broja fanova nakon što se preko društvenih mreža požalio na rad sajta za narudžbine, Amazona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Havijer "Čičarito" Ernandez

Čičarito nije mogao da izdrži pa je putem Tvitera poslao poruku poznatoj američkoj kompaniji.

- Moj akaunt na Amazonu je blokiran nedelju dana za vreme ove krize. Ovo je treći put da je blokiran. Deluje mi da niko ne može da pomogne ni preko telefona, a servis za isporuku je neupotrebljiv - "tvitnuo" je Čičarito i brzo se našao na meti kritika.

Hiljade njegovih pratilaca mu je uputilo kritike, bilo je i teških reči da osveste Meksikanca koji, izgleda, i dalje nije svestan šta se dešava oko njega.

- Mislim da bi ti bilo bolje da si uputio poruku svim tvojim navijačima (ako ih još imaš) kako da se ponašaju u trenucima kada svakog dana umire na hiljade ljudi. Mislim da je to mnogo važnijeg od tvog Amazon akaunta - bila je samo jedna od brojnih poruka koje su stigle na adresu Meksikanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading