"Grobari" iz Trstenika pomažu najugroženije!

Autor:

Sport

25.03.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana iz Trstenika u potpunosti su u službi najugroženijim licima u Trsteniku i okolini i svakodnevno dok traje borba sa koronavirusom, snabdevaju preko 50 domaćinstava svim namirnicama potrebnim za život i normalno funkcionisanje. Trstenički "Grobari" ovih dana konstantno pomažu i svim starijim sugrađanima, pa apsolutno niko nema potrebu da izlazi van svojih domova.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Svaka čast momci! Pomoć "Grobara" iz Trstenika

Navijačka grupa sve svoje akcije finansira sama, od vlastitih sredstava, a prema najavama, pridružiće im se i ostali sugrađani, koji će, prema svojim mogućnostima, obezbediti potrepštine za one kojima je pomoć neophodna.

Nema sumnje da su ovom akcijom pristalice "parnog valjka" pokazale humanost na delu i samim tim promenile sliku o navijačima u Srbiji generalno.

Obično je na navijačku grupu prva asocijacija bila huliganizam, ali momci iz Trstenika svakim novim danom potvrđuju da su, pre svega, grupa humanih ljudi koji su spremni da na svaki način pomognu zajednici u kojoj žive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

25.03.2020 09:36

Bravo braco Grobari.