Kontroverzni Bekali: Mogu fudbaleri da žive i sa 700 evra

Autor:

Sport

24.03.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Điđi Bekali, vlasnik najbogatijeg FCSB-a,fudbalskog kluba u Rumuniji, ima radikalne predloge kako da se kriza ublaži. U skladu sa njegovim već karakterističnim ponašanjem ponajveći teret podneli bi - sami igrači.

RepublikaFoto: youtube.com/Fotbal Romania
Điđi Bekali

 - Fudbalski savez mora da uradi dve stvari. Prvo i osnovno, svi igrači moraju da prihvate da primaju pola plate! Ovo je vanredno stanje, niko ne može da izdrži ovakve ugovore. Kod mene su plate od 10.000 evra mesečno pa naviše. Dakle, svako će dobiti barem 5.000 evra. Svakako više nego u drugim klubovima - kategoričan je Bekali u izjavi za rumunski Pro X.

A druga mera?


- Da nam dozvole da možemo da otpustimo maksimalno trojicu igrača. Tako bismo srezali troškove. A toj trojici možemo da plaćamo neki novac dok ne nađu novi klub. Recimo, 1.000 evra ili prosečnu platu. Mogu fudbaleri da žive i sa 700 evra, ne treba im 15.000. Hoćete li da svi umremo ili da budemo malo siromašniji? - pita se Bekali.

I odmah prelazi u kontrofanzivu.


 - Ako se ovo ne uradi naš fudbal će umreti. Ako se to ne desi zatvaram dućan, zbogom fudbalu! Neću da bacam novac, dižem ruke - preti Bekali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading