Bogata karijera Brazilske legende: Trošio sam na žene, alkohol i zabave

Autor:

Sport

24.03.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu na kojem je Marselinjov (44) otac dan pre njegovog rođenja postigao svoj prvi gol, Marselinjo je u nedelju rekao zbogom.

RepublikaFoto: youtube.com/shevcenko007
Marselinjo

- Istina je, moj je otac popularniji od mene u našoj domovini, Paraibi. Uvek me je motivisao i bodrio, a ja sam se trudio da budem kao on - pohvalio je svog oca legendarni fudbaler Herte za nemačke medije.

- Naporan rad  i potpuna predanost fudbalu su ono što me je otac učio, a ja isto učim svog sina koji igra za Desportivo klub u Sao Paulu. Čak sam jednom i igrao sa njim, na svojoj oproštajnoj utakmici sa Hertom 2017. - prisetio se pa objasnio:

- U Herti sam zaradio puno novca. Ali, puno sam ih i potrošio. Trošio sam na zabave sa lažnim prijateljima koji su uz mene bili samo kada sam imao novca, a onda su otišli. Trošio sam na zabave, žene i alkohol. Ali sada sam našao svoj mir, pravu slobodu. Imam prave prijatelje. Jako sam srećan u novom životu. Pomogao sam puno osoba - kaže. 

Poznat je bio i po svojim frizurama koje je neretko menjao. 

- Da, do pre godinu dana sam još menjao frizure, boje. Ali sada imam svoju prirodnu crnu boju kose. Sve je počelo kada sam se kladio sa prijateljem da ću se farbati u plavo ako pobedimo u utakmici. I tako je sve krenulo, a kasnije nisam prestajao. Svidelo mi se, postalo je to moj zaštitni znak.

- Nakon igračke karijere želim da budem trener, to mi je oduvek bila želja. U nedelju sam završio karijeru, a već u ponedeljak počeo 'iza kulisa' da radim u Desportivu. Volim fudbal i ne želim da ga napustim - zaključio je Marselinjo. 

Pre dve godine je imao srčani udar, ali fudbalu se brzo vratio. 

- Istina je, imao sam srčani udar, lekari su procenili da će oporavak trajati barem mesec dana, ali trajao je samo 14 dana. Nakon dve nedelje sam odmah bio na terenu. Verovao sam u Boga uvek, a u tim trenucima posebno. Zato sam danas miran i spokojan - iskren je brazilski fudbaler. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading