Raport Antonija Rukavine iz Nur-Sultana: Odoh u kuvare, ako se ovo nastavi!

Autor:

Sport

24.03.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrog i zdravog duha, iako samuje u Kazahstanu bez najbližih, desni bek Astane i reprezentacije Srbije Antonio Rukavina (36) dočekao je poziv Srpskog telegrafa i opisao kakav je život u Nur-Sultanu i koliko je koronavirus uticao na zemlju u kojoj živi više od 18 miliona stanovnika.

RepublikaFoto: Starsport
Od 2007. godine deo reprezentacije Srbije - 59 nastupa

- Klub nam je zabranio da napuštamo u Kazahstan, tako da sam ovde bez porodice. Teško je jer sam usamljen, ali čujemo se i gledamo svaki dan preko video-poziva. Kako je teško živeti samo na prženim jajima i sendvičima, moram da naučim da kuvam. A ako se ovo nastavi, biće ozbiljan kuvar od mene - šali se Rukavina i dodaje:

- Ja sam na 15. spratu, a sreća, pa mi je saigrač Nenad Erić komšija. On je na 21. spratu, pa odemo jedan do drugog. Situacija sa koronom tera me da razmišljam o tome kakav će biti život posle fudbala i uopšte mi se ne dopada, pa razmišljam da igram do 50. godine.

Foto: Privatna arhiva
Desni bek ili kuvar... Antonio Rukavina

Situacija u Kazahstanu nije toliko alarmantna kao u pojedinim delovima Evrope.

- Nur-Sultan i Almati su potpuno odsečeni. Niko ne ulazi, niko ne izlazi. Primetio sam da je valuta tenga skočila 25 odsto. Ova situacija pogodila je čitav svet. Drago mi je da smo kao narod shvatili ozbiljnost situacije. Dani su nam svima duži sada, ali tek sad shvatamo da bi trebalo da se okrenemo jedni drugima - poručio je iskusni desni bek.

RepublikaFoto: Starsport
63 utakmice u dresu Astane u svim takmičenjima

Biću spreman za Tur de Frans

Nije lako biti fudbaler u izolaciji, pogotovo kada je organizam naviknut na svakodnevni trening.

- Ovde bi od sledeće nedelje trebalo da krenemo sa treninzima, ali videćemo šta će biti. Kod kuće imam samo trenažni bicikl. Ako nastavim ovako, verujem da ću biti spreman za Tur de Frans - našalio se Rukavina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading